top of page

FOTOSTUDIO JACOBSON

Piet Jacobson ; na het afronden van zijn opleiding tot vakfotograaf in 1979 is hij samen met zijn partner Andrea aan de fotostudio begonnen. De eerste jaren als fotowinkel met een (portret)studio, later wist het publiek ons te vinden en maakten we steeds meer portretopnamen . Toen nog met de "ouderwetse" Hasselblad op analoge film. Inmiddels fotograferen we digitaal waardoor we veel meer mogelijkheden hebben, echter wel met het ambachtelijke vakmanschap van weleer.

fotostudio jacobson dtp2.jpg
piet jacobson fotografie met camera.jpg

Piet Jacobson

Fotograaf

Fotografie is ook na veertig jaar een passie, de mogelijkheden zijn oneindig en nog dagelijks krijg ik nieuwe inspiraties die het vak leuker maken.  Belangrijk vinden we dat we alles kunnen verzorgen van opname tot (ingelijste) vergroting bij u aan de wand.

andrea voor lijstenkast.jpg

Andrea van der Burg

Eigenaar

Andrea van der Burg , ooit begonnen als assistent fotograaf. Met een opleiding aan de koninklijke academie en vele jaren ervaring assisteert zij de fotograaf en verzorgd zij de afspraken. Geeft advies bij het kiezen van vergrotingen van uw portretserie en inlijsten.

002-canon printer-03152019.jpg

Nadat u een keuze heeft gemaakt verzorgen wij het afdrukken en inlijsten  in eigen beheer , daardoor kunnen wij korte levertijden hanteren.

Met onze Canon pro 4000 - 12 kleuren pigmentinkt printer garanderen wij ( 70 jaar) kleurvaste printen.

Het opplakken , passe Partout snijden en inlijsten gebeurt in eigen beheer, dus alles onder een dak.

002-canon printer-03152019.jpg
bottom of page